Search results

Records found: 27  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stus29341^"
  1. A review of recent advances in high gravity ethanol fermentation / aut. Pradeep Puligundla, Daniela Šmogrovičová, Chulkyoon Mok, Vijaya Sarathi Reddy Obulam
    Puligundla Pradeep  Šmogrovičová Daniela ; 044000 Mok Chulkyoon Obulam Vijaya Sarathi Reddy
    Renewable Energy . Vol. 133, (2019), s. 1366-1379
    etanol Saccharomyces cerevisiae
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  2. Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 58, iss. 1 (2019), s. 9-20
    Saccharomyces cerevisiae Selection wine
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  3. Production of phenylacetic acid from L-phenylalanine in dual reactor membrane hybrid system / aut. Mario Mihal, Ivan Cervenansky, Jozef Markos
    Mihaľ Mário ; 046230  Červeňanský Ivan ; 046230 Markoš Jozef ; 046230
    LAUSANNE ELSEVIER SCIENCE SA 2016
    Chemical Engineering and Processing . Vol. 110, (2016), s. 114-122
    phenylacetic acid membrane extraction hybrid system biotransformation Saccharomyces cerevisiae Gluconobacter oxydans
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000389099700012
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised

  4. Ako ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny / aut. Ildikó Bénes, Matej Hodoško, Daniela Šmogrovičová
    Bénes Ildikó ; 044310  Hodoško Matej ; 044310 Šmogrovičová Daniela ; 044310
    Laboralim 2015 : . S. 32-35
    mead fermentation Saccharomyces cerevisiae antioxidant activity
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Saccharomyces cerevisiae yeast strains versus primary wine aroma compounds - terpenoids / aut. Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Ivan Špánik
    Makyšová Katarína ; 041180  Furdíková Katarína ; 044310 Špánik Ivan ; 041180
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 123-127
    terpenoids Saccharomyces cerevisiae Gas chromatography
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Physiology of free and immobilised brewer´s yeast in stress conditions
    Šmogrovičová Daniela ; C4310 
    Biotechnology: Prospects and Applications . s. 296-302
    Saccharomyces cerevisiae sensory active metabolites
    článok zo zborníka
    AEC - Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. Influence of different nutrition conditions on main volatiles of wine yeasts / aut. Katarína Furdíková, Jozef Ševcech, Katarína Ďurčanská, Helena Hronská, Fedor Malík
    Furdíková Katarína ; C4310  Ševcech Jozef ; C4310 Ďurčanská Katarína ; C4310 Hronská Helena ; C4310 Malík Fedor ; C4310
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 53, no. 4 (2014), s. 304-312
    wine Saccharomyces cerevisiae aroma of wine vitamins
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  8. Charakterizácia aromatického profilu slovenských vín / aut. Alžbeta Gajdošíková, Katarína Furdíková, Katarína Makyšová, Ivan Špánik
    Gajdošíková Alžbeta ; C4310  Furdíková Katarína ; C4310 Makyšová Katarína ; C1180 Špánik Ivan ; C1180
    16. slovenská študentská vedecká konferencia v odbore chémie a chemickej a potravinárskej technológie s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 12.11.2014 . S. 119-120
    víno Saccharomyces cerevisiae tramín červený aróma
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  9. Slovenské odrodové vína Tramín červený z pohľadu senzoriky a plynovej chromatografie / aut. Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Ivan Špánik, Matúš Hornáček
    Makyšová Katarína ; C1180  Furdíková Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Hornáček Matúš ; C4310
    Vinič a víno . Roč. 14, č. 4 (2014), s. 193-197
    víno Saccharomyces cerevisiae tramín červený aróma vína
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  10. Influence of yeast strain on aromatic profile of Gewürztraminer wine
    Furdíková Katarína ; C4310  Makyšová Katarína ; C1180 Ďurčanská Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Malík Fedor ; C4310
    LWT Food Science and Technology . Vol. 59, iss. 1 (2014), s. 256-262
    wine Saccharomyces cerevisiae Gewürztraminer aroma of wine
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.