Search results
- A review of recent advances in high gravity ethanol fermentation / aut. Pradeep Puligundla, Daniela Šmogrovičová, Chulkyoon Mok, Vijaya Sarathi Reddy Obulam
Puligundla Pradeep Šmogrovičová Daniela ; 044000 Mok Chulkyoon Obulam Vijaya Sarathi Reddy
Renewable Energy . Vol. 133, (2019), s. 1366-1379
etanol Saccharomyces cerevisiae
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
Ďurčanská Katarína ; 044000 Muchová Lucia Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 58, iss. 1 (2019), s. 9-20
Saccharomyces cerevisiae Selection wine
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Production of phenylacetic acid from L-phenylalanine in dual reactor membrane hybrid system / aut. Mario Mihal, Ivan Cervenansky, Jozef Markos
Mihaľ Mário ; 046230 Červeňanský Ivan ; 046230 Markoš Jozef ; 046230
LAUSANNE ELSEVIER SCIENCE SA 2016
Chemical Engineering and Processing . Vol. 110, (2016), s. 114-122
phenylacetic acid membrane extraction hybrid system biotransformation Saccharomyces cerevisiae Gluconobacter oxydans
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000389099700012
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Ako ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny / aut. Ildikó Bénes, Matej Hodoško, Daniela Šmogrovičová
Bénes Ildikó ; 044310 Hodoško Matej ; 044310 Šmogrovičová Daniela ; 044310
Laboralim 2015 : . S. 32-35
mead fermentation Saccharomyces cerevisiae antioxidant activity
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Saccharomyces cerevisiae yeast strains versus primary wine aroma compounds - terpenoids / aut. Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Ivan Špánik
Makyšová Katarína ; 041180 Furdíková Katarína ; 044310 Špánik Ivan ; 041180
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 123-127
terpenoids Saccharomyces cerevisiae Gas chromatography
článok zo zborníka
AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Physiology of free and immobilised brewer´s yeast in stress conditions
Šmogrovičová Daniela ; C4310
Biotechnology: Prospects and Applications . s. 296-302
Saccharomyces cerevisiae sensory active metabolites
článok zo zborníka
AEC - Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Influence of different nutrition conditions on main volatiles of wine yeasts / aut. Katarína Furdíková, Jozef Ševcech, Katarína Ďurčanská, Helena Hronská, Fedor Malík
Furdíková Katarína ; C4310 Ševcech Jozef ; C4310 Ďurčanská Katarína ; C4310 Hronská Helena ; C4310 Malík Fedor ; C4310
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 53, no. 4 (2014), s. 304-312
wine Saccharomyces cerevisiae aroma of wine vitamins
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Charakterizácia aromatického profilu slovenských vín / aut. Alžbeta Gajdošíková, Katarína Furdíková, Katarína Makyšová, Ivan Špánik
Gajdošíková Alžbeta ; C4310 Furdíková Katarína ; C4310 Makyšová Katarína ; C1180 Špánik Ivan ; C1180
16. slovenská študentská vedecká konferencia v odbore chémie a chemickej a potravinárskej technológie s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 12.11.2014 . S. 119-120
víno Saccharomyces cerevisiae tramín červený aróma
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Slovenské odrodové vína Tramín červený z pohľadu senzoriky a plynovej chromatografie / aut. Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Ivan Špánik, Matúš Hornáček
Makyšová Katarína ; C1180 Furdíková Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Hornáček Matúš ; C4310
Vinič a víno . Roč. 14, č. 4 (2014), s. 193-197
víno Saccharomyces cerevisiae tramín červený aróma vína
článok z periodika
ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Influence of yeast strain on aromatic profile of Gewürztraminer wine
Furdíková Katarína ; C4310 Makyšová Katarína ; C1180 Ďurčanská Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Malík Fedor ; C4310
LWT Food Science and Technology . Vol. 59, iss. 1 (2014), s. 256-262
wine Saccharomyces cerevisiae Gewürztraminer aroma of wine
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu