Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stus30686^"
  1. The decomposition study of some amino acid enantiomers in serum by using 2D-HPLC method / aut. Zuzana Deáková, Zdeňka Ďuračková, Jozef Lehotay
    Deáková Zuzana ; 041180  Ďuračková Zdeňka Lehotay Jozef ; 041180
    Trendy a pokroky v analytickej chémii, Kočovce, 3.-4.6.2015 : . S. 15-16
    Amino acids serum enantioméry synergism kinetics
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. THz spectroscopy of amines and aminoacids intercalated in clays / aut. Marián Janek, Daniel Zich, Mira Naftaly
    Janek Marián ; C2110  Zich Daniel Naftaly Mira
    39th International Conference on Infrared, Millimeter, and THz Waves, September 14-19, Tucson, Arizona . [2] s.
    THz-TDS amines Amino acids hybrid materials clays
    http://www.irmmw-thz2014.org/sites/default/files/M3_C-10.5_Janek.pdf
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  3. Comparison of Separation Amino Acid Enantiomers on Teicoplanin and Teicoplanin Aglycone
    Deáková Zuzana ; C1180  Ďuračková Zdeňka Lehotay Jozef
    Proceedings of 9th the International Students Conference "Modern Analytical Chemistry", Prague, 23-24 September 2013 . s.77-78
    Amino acids electrochemical detection HPLC teicoplanin aglycone
    článok zo zborníka
    AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Kvantifikácia bielkovín v mäsových výrobkoch Kjeldahlovou metódou
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Hygiena a technologie potravin, XlII. Lanfeldovy a Höklovy dny, 17. a 18. října 2012, Brno : . s.CD-ROM, 238-241
    Amino acids peptides meat products Kjeldahl method muscle proteins
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. The possible production of natural flavours by amino acid degradation
    Klačanová Katarína ; C3360  Fodran Peter ; C3360 Rosenberg Michal ; C4310
    Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly [elektronický zdroj] . Vol. 141, Iss. 7 (2010), s.823-828
    Amino acids Catabolism Redox reaction Metal complexes Aromatic carbonyls Aromatic acids
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  6. Why is monoalkylation versus bis-alkylation of the Ni(II) complex of the Schiff base of (S)-N-(2-benzoylphenyl)-1-benzylpyrrolidine-2-carboxamide and glycine so selective? MP2 modelling and topological QTAIM analysis of chiral metallocomplex synthons of ?-amino acids used for the preparation of radiopharmaceuticals for positron emission tomography
    Popkov Alexander  Breza Martin ; C5210
    Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry . Vol. 286, Iss. 3 (2010), s.829-833
    Amino acids Positron emission tomography Quantum theory of atoms-in-molecule Selective alkylationSelective alkylation Topological analysis of electron density
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  7. Amino Acid in Fresh and Preserved Agaricus Bisporus Mushrooms
    Jaworska Graźina  Bernaš E. Pogoń Krystyna Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Augustín Jozef
    Nové trendy v potravinárstve : . s.121-125
    Amino acids Agaricus bisporus mushrooms freezing canning
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.