Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stus35006^"
  1. Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
    chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  2. Vplyv prídavku cíceru (Cicer arietinum L.) a hrachu (Pisum sativum L.) na kvalitatívne a senzorické parametre cestovín
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 31.3.2011, Nitra . s.246-249
    chickpea
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Utilisation of chickpea flour for cracker production
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.98-107
    chickpea functional properties quality
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.