Search results
- Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
článok z periodika
ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv prídavku cíceru (Cicer arietinum L.) a hrachu (Pisum sativum L.) na kvalitatívne a senzorické parametre cestovín
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 31.3.2011, Nitra . s.246-249
chickpea
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Utilisation of chickpea flour for cracker production
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.98-107
chickpea functional properties quality
článok z periodika
ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu