Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stus40678^"
  1. The influence of PET bottle composition and storage conditions on beer ageing / aut. Daniela Šmogrovičová, Dušan Bachár, Dana Kováčiková
    Šmogrovičová Daniela ; 044000  Bachár Dušan Kováčiková Dana
    Kvasný průmysl : . Vol. 63, iss. 2 (2017), s. 85-86
    beer shelf-life ageing PET bottles
    článok zo zborníka
    AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Shelf Life of Beer in PET Bottles / aut. Daniela Šmogrovičová
    Šmogrovičová Daniela ; 044000 
    4th International ISEKI_FOOD Conference, 6-8 July, 2016, Vienna, Austria : . S. 94
    beer shelf-life ageing PET fľaše
    článok zo zborníka
    AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
    Mati Marcel ; C4250  Staruch Ladislav ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
    shelf-life pH water activity jerky
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
    Mikuš Ľubomír  Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.292-299
    enzymes hydrocolloid shelf-life sensory properties
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  5. Bakery enzymes in cereal technologies
    Mikuš Ľubomír  Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Staruch Ladislav ; C4250 Koman Václav
    Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 3 (2012), s.[15] s.
    bakery products enzymes bread volume shelf-life
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  6. Enzyme and hydrocolloid effect on rheological properties and shelf-life of a cereal product
    Mikuš Ľubomír  Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360
    Applied Natural Sciences 2011 : . s.267-271
    enzymes hydrocolloid rheological properties shelf-life
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. Use of enzymes and emulsifiers to improve bread and antistaling properties
    Mikuš Ľubomír  Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360
    5th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, November 1-4, 2011, Prague : . s.310
    enzymes emulsifiers Novamyl Lipopan shelf-life
    článok zo zborníka
    AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  8. Application of selected enzymes to improve shelf-life and rheological properties og bakery products
    Mikuš Ľubomír  Kocková Monika ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360
    6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.66
    rheology enzymes bakery products shelf-life sensorial analysis
    článok zo zborníka
    AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.