Search results
- The influence of PET bottle composition and storage conditions on beer ageing / aut. Daniela Šmogrovičová, Dušan Bachár, Dana Kováčiková
Šmogrovičová Daniela ; 044000 Bachár Dušan Kováčiková Dana
Kvasný průmysl : . Vol. 63, iss. 2 (2017), s. 85-86
beer shelf-life ageing PET bottles
článok zo zborníka
AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Shelf Life of Beer in PET Bottles / aut. Daniela Šmogrovičová
Šmogrovičová Daniela ; 044000
4th International ISEKI_FOOD Conference, 6-8 July, 2016, Vienna, Austria : . S. 94
beer shelf-life ageing PET fľaše
článok zo zborníka
AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
Mati Marcel ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
shelf-life pH water activity jerky
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
Mikuš Ľubomír Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.292-299
enzymes hydrocolloid shelf-life sensory properties
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Bakery enzymes in cereal technologies
Mikuš Ľubomír Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Staruch Ladislav ; C4250 Koman Václav
Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 3 (2012), s.[15] s.
bakery products enzymes bread volume shelf-life
článok z periodika
ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Enzyme and hydrocolloid effect on rheological properties and shelf-life of a cereal product
Mikuš Ľubomír Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360
Applied Natural Sciences 2011 : . s.267-271
enzymes hydrocolloid rheological properties shelf-life
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Use of enzymes and emulsifiers to improve bread and antistaling properties
Mikuš Ľubomír Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360
5th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, November 1-4, 2011, Prague : . s.310
enzymes emulsifiers Novamyl Lipopan shelf-life
článok zo zborníka
AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Application of selected enzymes to improve shelf-life and rheological properties og bakery products
Mikuš Ľubomír Kocková Monika ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360
6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.66
rheology enzymes bakery products shelf-life sensorial analysis
článok zo zborníka
AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka