Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stus41261^"
  1. Inovácia chlebových výrobkov pre účely prevencie obezity
    Duchoňová Lenka  Šturdík Ernest ; C3360
    V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.38-42
    chlieb vláknina beta-glukány fermentovaný ovsený prípravok
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Kvalitatívne a senzorické vlastnosti bezlepkových výrobkov s prídavkom hydrokoloidu
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250 Stopková Martina ; C4250
    V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.111-114
    celiakia chlieb xantánová guma kvalita senzorické hodnotenie
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. book

    book

  4. Charakterizácia vybraných odrôd pšenice letnej pre účely chlebopekárskeho využitia
    Kozáková Renáta ; C3360  Duchoňová Lenka Šturdík Ernest ; C3360
    Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.92
    pšenica letná vláknina rezistentný škrob bielkoviny chlieb
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.