Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stus43065^"
  1. Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
    Černá Stanislava  Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 61-64
    jahody aróma
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  2. Charakterizácia aromatického profilu slovenských vín / aut. Alžbeta Gajdošíková, Katarína Furdíková, Katarína Makyšová, Ivan Špánik
    Gajdošíková Alžbeta ; C4310  Furdíková Katarína ; C4310 Makyšová Katarína ; C1180 Špánik Ivan ; C1180
    16. slovenská študentská vedecká konferencia v odbore chémie a chemickej a potravinárskej technológie s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 12.11.2014 . S. 119-120
    víno Saccharomyces cerevisiae tramín červený aróma
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  3. Čo je terciárna aróma vína?
    Furdíková Katarína ; C4310 
    Vinič a víno . Roč. 13, č. 6 (2013), s.p1
    aróma víno
    článok z periodika
    BDF - Scientific works in others home magazines
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  4. Senzoricky aktívne metabolity v pive
    Šmogrovičová Daniela ; C4310  Lakatošová Jana ; C4310
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.19-22
    pivo Saccharomyces cerevisiae aróma
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.