Search results
- Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
Černá Stanislava Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 61-64
jahody aróma
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Charakterizácia aromatického profilu slovenských vín / aut. Alžbeta Gajdošíková, Katarína Furdíková, Katarína Makyšová, Ivan Špánik
Gajdošíková Alžbeta ; C4310 Furdíková Katarína ; C4310 Makyšová Katarína ; C1180 Špánik Ivan ; C1180
16. slovenská študentská vedecká konferencia v odbore chémie a chemickej a potravinárskej technológie s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 12.11.2014 . S. 119-120
víno Saccharomyces cerevisiae tramín červený aróma
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Čo je terciárna aróma vína?
Furdíková Katarína ; C4310
Vinič a víno . Roč. 13, č. 6 (2013), s.p1
aróma víno
článok z periodika
BDF - Scientific works in others home magazines
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Senzoricky aktívne metabolity v pive
Šmogrovičová Daniela ; C4310 Lakatošová Jana ; C4310
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.19-22
pivo Saccharomyces cerevisiae aróma
článok zo zborníka
AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka