Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^stu_us_auth 0106538 xcla^"
  1. Effect of supplementary cementitious materials on the whiteness and hydration heat of white cement / aut. Martin Tchingnabé Palou, Radoslav Novotný, Martin Boháč, Matúš Žemlička, Jana Čepčianska
    Palou Martin Tchingnabé ; 042110  Novotný Radoslav Boháč Martin Žemlička Matúš Čepčianska Jana ; 0100
    JTACC 2023 : . S. 52-53
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  2. Effect of supplementary cementitious materials on the whiteness and hydration heat of white cement / aut. Martin Tchingnabé Palou, Radoslav Novotný, Martin Boháč, Matúš Žemlička, Jana Čepčianska
    Palou Martin Tchingnabé ; 042110  Novotný Radoslav Boháč Martin Žemlička Matúš Čepčianska Jana
    JTACC 2023 : . S. 54-55
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  3. The influence of supplementary cementitious materials on the hydration of Dyckerhoff G-Oil cement / aut. Martin Tchingnabé Palou, Radoslav Novotný, Eva Kuzielová, Matúš Žemlička, Jana Čepčianska, Janette Podhorská
    Palou Martin Tchingnabé ; 042110  Novotný Radoslav Kuzielová Eva ; 042110 Žemlička Matúš Čepčianska Jana Podhorská Janette
    Journal of Thermal Analysis and Calorimetry . Vol. 147, iss. 18 (2022), s. 9935-9948
    temperature Material composition kinetics Hydration products CaO SiO2 Al2O3 Fe2O3 H2O
    https://link.springer.com/article/10.1007/s10973-022-11444-y
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.