Search results

Records found: 18  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^stu_us_auth stu18975 ddp^"
  1. Funkčné vlastnosti novoizolovaných kyslomliečnych baktérií
    Sokolová Lívia ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 31.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169637
    diplomová práca
    book

    book

  2. Izolácia a identifikácia potenciálne probiotických kmeňov laktobacilov zo surového mlieka
    Bakajsová Katarína ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 01.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163664
    diplomová práca
    book

    book

  3. Technologický potenciál laktobacilov izolovaných zo surového mlieka
    Šprláková Nikola ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 02.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163676
    diplomová práca
    book

    book

  4. Mikroriasy ako prebiotikum pre rast probiotických baktérií
    Svitková Natália ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2021
    FCHPT ; 03.06.2021 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157625
    diplomová práca
    book

    book

  5. Výber vhodných štartovacích kultúr na výrobu nemliečnych probiotických nápojov
    Baliová Katarína ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2021
    FCHPT ; 02.06.2021 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157609
    diplomová práca
    book

    book

  6. Mikroflóra oslieho mlieka
    Labačková Petra ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2021
    FCHPT ; 02.06.2021 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157617
    diplomová práca
    book

    book

  7. Komerčné rastlinné nápoje ako surovina na výrobu fermentovaných nápojov
    Košťálová Dorota ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2020
    FCHPT ; 24.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150753
    diplomová práca
    book

    book

  8. Vplyv biomasy rakytníka rešetliakového na vlastnosti fermentovaných mliečnych výrobkov
    Grivnová Petra ; 040200  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2019
    FCHPT ; 28.05.2019 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143169
    diplomová práca
    book

    book

  9. Charakteristika laktobacilov izolovaných z materinského mlieka
    Pokryvková Dorota ; 040200  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2018
    FCHPT ; 30.05.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136372
    diplomová práca
    book

    book

  10. Bifidobaktérie izolované z materinského mlieka a detskej stolice
    Miklošková Hana ; 040200  Greifová Mária ; 040250 (Thesis advisor)
    2018
    FCHPT ; 30.05.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136344
    diplomová práca
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.