Search results
- Využitie obsahových látok niektorých gúm a balzámov ako komponentov pri výstavbe potravinárskych aróm
Hubayová Daniela ; 040270 Fodran Peter ; 040270 (Thesis advisor)
2016
FCHPT ; 07.06.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131796
diplomová práca - Rekonštitúcia jahodových potravinárskych aróm
Černá Stanislava ; 040270 Fodran Peter ; 040270 (Thesis advisor)
2016
FCHPT ; 07.06.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131795
diplomová práca - Elektronický nos
Štellmach Branislav ; 043360 Fodran Peter (Thesis advisor)
2015
FCHPT ; 09.06.2015 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VYOZDR
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=113174
diplomová práca - Lipidy izolované zo sliviek
Smatanová Mária ; 043360 Fodran Peter (Thesis advisor)
2015
FCHPT ; 09.06.2015 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VYOZDR
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=113173
diplomová práca