Search results
- Produkcia stafylokokových enterotoxínov u izolátov S. aureus
Bábska Andrea ; 040270 Vavreková Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2023
FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=160448
bakalárska práca - Výskyt Staphylococcus aureus na mobilných telefónoch
Nováková Vanda ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2022
FCHPT ; 22.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150265
bakalárska práca - Výskyt Staphylococcus aureus v prostriedkoch MHD
Jedličková Monika ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2022
FCHPT ; 22.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150263
bakalárska práca - Mikrobiologická kvalita parených syrov
Prágerová Mária ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2019
FCHPT ; 18.06.2019 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=125765
bakalárska práca - Termorezistencia izolátov Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Zelmanová Barbora ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2018
FCHPT ; 20.06.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132809
bakalárska práca - Dynamika rastu izolátov S. aureus
Kvočiková Karolína ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2018
FCHPT ; 20.06.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132717
bakalárska práca - Výskyt rezistentných stafylokokov v potravinách
Beranová Petra ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2018
FCHPT ; 20.06.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132847
bakalárska práca - Výskyt mikroorganizmov v balených minerálnych vodách
Kočiš-Kovaľ Martin ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2017
FCHPT ; 12.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132709
bakalárska práca - Antimikrobiálne vlastnosti rakytníka rašetliakového
Matúšová Anna ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2017
FCHPT ; 13.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132754
bakalárska práca - Antimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej
Panáčková Marcela ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270 (Thesis advisor)
2017
FCHPT ; 13.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132811
bakalárska práca