Search results

Records found: 15  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^stu_us_cat 0073378 xcla^"
  1. Trendy vo vývoji a progres prístupu QuEChERS pri sledovaní toxických cudzorodých látok v potravinách / aut. Svetlana Hrouzková, Ján Hrouzek
    Hrouzková Svetlana ; 041000  Hrouzek Ján
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 73-84
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Produkcia a odbúranie tyramínu na kyselinu 4-hydroxyfenyl-octovú počas kokultivácie Enterococcus faecium a Geotrichum candidum v modelových podmienkach / aut. Gabriel Greif, Mária Greifová, Patrik Body
    Greif Gabriel ; 040250  Greifová Mária ; 040250 Body Patrik ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 45-53
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Improved dynamic headspace in-tube extraction for gas chromatographic analysis of Tokaj wine / aut. Olga Vyviurska, Mária Hanobiková, Ivan Špánik
    Vyviurska Olga ; 041000  Hanobiková Mária Špánik Ivan ; 041000
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 245-246
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová, Tímea Jancsóová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250 Jancsóová Tímea
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 93-100
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií / aut. Lucia Minarovičová, Veronika Kuchtová, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková
    Minarovičová Lucia ; 040250  Kuchtová Veronika ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Lauková Michaela ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 159-165
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Lenka Repková
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Repková Lenka
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 101-105
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok / aut. Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová
    Lauková Michaela ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 134-141
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  8. Možnosti znižovania obsahu akrylamidu v potravinách / aut. Lukáš Kolarič, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Šimko Peter ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 113-118
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  9. Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov / aut. Stanislav Sekretár, Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt
    Sekretár Stanislav ; 040250  Burčová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Schmidt Štefan ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 190-196
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  10. Oxaláty v smoothies / aut. Eva Hybenová, Jana Budayová, Anna Mikulajová
    Hybenová Eva ; 040270  Budayová Jana ; 040000 Mikulajová Anna ; 043360
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 85-92
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.