Počet záznamov: 1  

Krahulcová, Monika, 1994-

  1. Č. záznamu0016425
    Dátum23.04.2024
    Osobné menoKrahulcová, Monika, 1994-
    Číslo AIS63975
    Súčasné pracovisko 040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 30% ; 01.01.2024 -
    Predch. pracovisko 040000: FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie (Z4 - študent) ; D% ; 01.09.2013 - 14.02.2016
    040000: FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie (Z4 - študent) ; D% ; 15.02.2016 - 13.07.2016
    040000: FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie (Z4 - študent) ; D% ; 01.09.2016 - 29.05.2018
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z3 - doktorand) ; D% ; 01.09.2018 - 25.08.2022
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 20% ; 01.06.2020 - 11.10.2020
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 10% ; 23.11.2020 - 31.08.2021
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 20% ; 01.09.2021 - 31.12.2021
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 20% ; 01.01.2022 - 31.01.2022
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 40% ; 01.02.2022 - 30.06.2022
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 60% ; 01.05.2022 - 30.09.2022
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 40% ; 01.07.2022 - 30.09.2022
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 40% ; 01.10.2022 - 30.06.2023
    040270: FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (Z8 - čiast. úväzok) ; 30% ; 01.07.2023 - 31.12.2023
    Druh súboruosoby
    Odkazy (1) - bakalárska práca
    (1) - diplomová práca
    (1) - dizertačná práca
    (62) - článok
    osoba

    osoba

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.