Počet záznamov: 1  

Ako ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny

  1. CREPC201506_01 CREPCXX CREPC201511 CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Údaje o názveAko ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny / aut. Ildikó Bénes, Matej Hodoško, Daniela Šmogrovičová
    Záhlavie-meno Bénes, Ildikó, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Ďal.zodpovednosť Hodoško, Matej, 1992- Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Šmogrovičová, Daniela, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Prekl.názThe influence of herbs on mead antioxidant activity
    In Laboralim 2015 [420 s. +]. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica v Bratislave FChPT STU, 2015. -- ISBN 978-80-89597-23-9. -- S. 32-35
    Predmet.heslá mead
    fermentation
    Saccharomyces cerevisiae
    antioxidant activity
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.