Počet záznamov: 1
Ako ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny
CREPC201506_01 CREPCXX CREPC201511 CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O Údaje o názve Ako ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny / aut. Ildikó Bénes, Matej Hodoško, Daniela Šmogrovičová Záhlavie-meno Bénes, Ildikó, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Ďal.zodpovednosť Hodoško, Matej, 1992- Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Šmogrovičová, Daniela, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Prekl.náz The influence of herbs on mead antioxidant activity In Laboralim 2015 [420 s. +]. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica v Bratislave FChPT STU, 2015. -- ISBN 978-80-89597-23-9. -- S. 32-35 Predmet.heslá mead fermentation Saccharomyces cerevisiae antioxidant activity Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2015 článok
Počet záznamov: 1