Počet záznamov: 1
Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov
CREPC201506_01 CREPCXX CREPC201511 CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O Údaje o názve Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Šubová, Andrea, 1988- Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Utilization of orange and mandarin dietary fibre in the preparation of fermented cereal products In Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / medzinárodná vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín. -- Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2015. -- ISBN 978-80-552-1314-9. -- S. 172-176 Predmet.heslá citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2015 článok
Počet záznamov: 1