Počet záznamov: 1  

Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov

  1. CREPC201506_01 CREPCXX CREPC201511 CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Údaje o názveVyužitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Šubová, Andrea, 1988- Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názUtilization of orange and mandarin dietary fibre in the preparation of fermented cereal products
    In Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / medzinárodná vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín. -- Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2015. -- ISBN 978-80-552-1314-9. -- S. 172-176
    Predmet.heslá citrus friut
    Dietary fibre
    tarhana
    fermentation
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.