Počet záznamov: 1
Use of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening
Údaje o názve Use of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening / Marcel Mati, Ladislav Staruch, Michal Soral Záhlavie-meno Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Staruch, Ladislav, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Šoral, Michal, 1989- Z2 (Autor) - FCHPT Centrálne laboratóriá Vyd.údaje BERLIN WALTER DE GRUYTER GMBH 2015 ISSN 0366-6352 In Chemical Papers. -- ISSN 0366-6352. -- Vol. 69, iss. 10 (2015), s. 1319-1324 Kľúč.slová INDUCED FLUORESCENCE DETECTION * NUCLEAR-MAGNETIC-RESONANCE * HIGH-FIELD NMR * CAPILLARY-ELECTROPHORESIS * H-1-NMR SPECTROSCOPY * PROTEOLYTIC CHANGES * STARTER CULTURES * MEAT-PRODUCTS * PORK MEAT * BEEF Jazyk dok. angličtina URL http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358418600006 Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu V databázach CC: 000358418600006
DOI: 10.1515/chempap-2015-0148Rok 2015 nerozpoznaný
Počet záznamov: 1