Počet záznamov: 1  

Use of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening

  1. Údaje o názveUse of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening / Marcel Mati, Ladislav Staruch, Michal Soral
    Záhlavie-meno Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Staruch, Ladislav, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Šoral, Michal, 1989- Z2 (Autor) - FCHPT Centrálne laboratóriá
    Vyd.údajeBERLIN WALTER DE GRUYTER GMBH 2015
    ISSN0366-6352
    In Chemical Papers. -- ISSN 0366-6352. -- Vol. 69, iss. 10 (2015), s. 1319-1324
    Kľúč.slováINDUCED FLUORESCENCE DETECTION * NUCLEAR-MAGNETIC-RESONANCE * HIGH-FIELD NMR * CAPILLARY-ELECTROPHORESIS * H-1-NMR SPECTROSCOPY * PROTEOLYTIC CHANGES * STARTER CULTURES * MEAT-PRODUCTS * PORK MEAT * BEEF
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttp://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358418600006
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000358418600006
    DOI: 10.1515/chempap-2015-0148
    Rok2015
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.