Počet záznamov: 1  

Legumes as Potential Plants for Probiotic Strain Lactobacillus rhamnosus GG

  1. CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Údaje o názveLegumes as Potential Plants for Probiotic Strain Lactobacillus rhamnosus GG / aut. Monika Petruláková, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Petruláková, Monika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    In Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. -- ISSN 1211-8516. -- Vol. 63, no. 5 (2015), s. 1505-1511
    Predmet.heslá legumes
    fermentation
    Lactobacillus rhamnosus GG
    probiotics
    metabolic parameters
    growth parameters
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach DOI: 10.11118/actaun201563051505
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.