Počet záznamov: 1  

Lactic acid bacteria inhibitory effect on Staphylococcus aureus and Escherichia coli during manufacturing of raw milk cheese

  1. CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Údaje o názveLactic acid bacteria inhibitory effect on Staphylococcus aureus and Escherichia coli during manufacturing of raw milk cheese / aut. Tatiana Mančušková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Mančušková, Tatiana, 1989- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Prekl.názVplyv baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli pri výrobe syrov zo surového mlieka
    In Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 [293 s.] / Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- ISBN 978-80-89738-06-9. -- CD-ROM, s. 180-183
    Predmet.heslá celiakia
    cereálie
    fermentácia
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.