Počet záznamov: 1
Lactic acid bacteria inhibitory effect on Staphylococcus aureus and Escherichia coli during manufacturing of raw milk cheese
CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O Údaje o názve Lactic acid bacteria inhibitory effect on Staphylococcus aureus and Escherichia coli during manufacturing of raw milk cheese / aut. Tatiana Mančušková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Mančušková, Tatiana, 1989- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Prekl.náz Vplyv baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli pri výrobe syrov zo surového mlieka In Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 [293 s.] / Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- ISBN 978-80-89738-06-9. -- CD-ROM, s. 180-183 Predmet.heslá celiakia cereálie fermentácia Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Rok 2015 článok
Počet záznamov: 1