Počet záznamov: 1  

Using 3 × 3 Matrix to Evaluate the Manufacturing Technology in Food Company

  1. CREPC201606 CREPC201607 CREPC201609 CREPC102016 CREPC201611 CREPC201701 CREPC201702 CREPC201703 C
    Údaje o názveUsing 3 × 3 Matrix to Evaluate the Manufacturing Technology in Food Company / aut. Manuela Ingaldi, Martin Kotus, Katarína Lestyánszka Škůrková
    Záhlavie-meno Ingaldi, Manuela (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Kotus, Martin (Autor)
    Lestyánszka Škůrková, Katarína, 1981- Z1 (Autor) - MTF Ústav priemyselného inžinierstva a manažmentu
    In Acta technologica agriculturae [elektronický zdroj]. -- ISSN 1338-5267. -- Vol. 19, iss. 2 (2016), online, s. 52-56
    Predmet.heslá manufacturing process
    technology
    food company
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttp://www.degruyter.com/view/j/ata.2016.19.issue-2/ata-2016-0012/ata-2016-0012.xml?format=INT
    https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85017876748&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=Using+3+%c3%97+3+Matrix+to+Evaluate+the+Manufacturing&st2=&sid=E67397AFA55102828A791179BDC413C0.wsnAw8kcdt7IPYLO0V48gA%3a580&sot=b&sdt=b&sl=63&s=TITLE-ABS-KEY%28Using+3+%c3%97+3+Matrix+to+Evaluate+the+Manufacturing%29&relpos=0&citeCnt=0&searchTerm=
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach SCOPUS: DOI: 10.1515/ata-2016-0012
    Rok2016
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.