Počet záznamov: 1
Antioxidanty v strave sú zdraviu prospešné - pravda alebo mýtus?
CREPC201709 CREPC201710 CREPC201711 CREPC022018 CREPC201802 CREPC201803 CREPC201806 Údaje o názve Antioxidanty v strave sú zdraviu prospešné - pravda alebo mýtus? / aut. Štefan Schmidt, František Kreps, Zuzana Burčová, Stanislav Sekretár, Alexandra Sládková, Michal Jablonský, Aleš Ház, Igor Šurina, Mária Greifová, Peter Šimon Záhlavie-meno Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Burčová, Zuzana, 1991- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Sekretár, Stanislav, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Sládková, Alexandra, 1988- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Jablonský, Michal, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Ház, Aleš, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Šurina, Igor, 1953- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Šimon, Peter, 1952- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie Prekl.náz Antioxidants in the diet are good health - true or myth? In 55. Mezinárodní konference o olejích a tucích, Velké Bílovice, Česká republika, 10.-12.5.2017 [CD-ROM, 163 s.] / Mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha : Česká společnost chemická, 2017. -- ISBN 978-80-86238-44-9. -- CD-ROM, S. 30-37 Predmet.heslá antioxidanty polyfenoly antioxidačná ochrana reaktívne formy kyslíka Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2017 článok
Počet záznamov: 1