Počet záznamov: 1  

Využitie extraktov z fytomasy pri stabilizácii jedlých olejov

  1. CREPC201709 CREPC201710 CREPC201711 CREPC022018 CREPC201802 CREPC201803 CREPC201806
    Údaje o názveVyužitie extraktov z fytomasy pri stabilizácii jedlých olejov / aut. Stanislav Sekretár, Denisa Krišová, Zuzana Burčová, Alexandra Sládková, František Kreps, Štefan Schmidt, Igor Šurina, Ana Malvis Romero, Aleš Ház, Peter Šimon
    Záhlavie-meno Sekretár, Stanislav, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Krišová, Denisa, 1991- (Autor)
    Burčová, Zuzana, 1991- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Sládková, Alexandra, 1988- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Šurina, Igor, 1953- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Romero, Ana Malvis (Autor)
    Ház, Aleš, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Šimon, Peter, 1952- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Prekl.názUtilization of extracts from phytomas in the stabilization of edible oils
    In 55. Mezinárodní konference o olejích a tucích, Velké Bílovice, Česká republika, 10.-12.5.2017 [CD-ROM, 163 s.] / Mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha : Česká společnost chemická, 2017. -- ISBN 978-80-86238-44-9. -- CD-ROM, S. 38-42
    Predmet.heslá olej
    oxidačná stabilita
    antioxidant
    rozmarín lekársky
    smreková kôra
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2017
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.