Počet záznamov: 1  

Blends Based on Polylactic Acid, Polyhydroxybutyrate and Thermoplastic Starch

  1. CREPC022018 CREPC201802 CREPC201803 CREPC201806
    Údaje o názveBlends Based on Polylactic Acid, Polyhydroxybutyrate and Thermoplastic Starch / aut. Zuzana Vanovčanová, Pavel Alexy, Katarína Tomanová, Jozef Feranc, Ján Bočkaj, Roderik Plavec, Jozef Ryba, Leona Omaníková, Ivana Gálisová, Patrik Jurkovič
    Záhlavie-meno Vanovčanová, Zuzana, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Ďal.zodpovednosť Alexy, Pavel, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Tomanová, Katarína, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie spracovania polymérov (detaš.pracovisko)
    Feranc, Jozef, 1975- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Bočkaj, Ján, 1987- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie spracovania polymérov (detaš.pracovisko)
    Plavec, Roderik, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Ryba, Jozef, 1978- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie spracovania polymérov (detaš.pracovisko)
    Omaníková, Leona, 1984- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Gálisová, Ivana 1991 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Jurkovič, Patrik 1990 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Prekl.názZmesi na báze kyseliny polymliečnej, polyhydroxybutyrátu a termoplastického škrobu
    In 7th International Conference on Polymeric Material in Automotive & 23rd Slovak Rubber Conference, May 29th - 31th, 2017 Bratislava, Slovakia / International Conference on Polymeric materials in Autumotive and Slovak Rubber Conference. -- Bratislava : Librix, 2017. -- ISBN 978-80-89841-04-2. -- S. 127-132
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2017
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.