Počet záznamov: 1  

Thermo-mechanical properties of dough enriched with wheat bran from different wheat variety

  1. Údaje o názveThermo-mechanical properties of dough enriched with wheat bran from different wheat variety / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová
    Záhlavie-meno Lauková, Michaela, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Karovičová, Jolana, 1950- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Potravinárstvo. -- ISSN 1338-0230. -- Vol. 12, iss. 1 (2018), s. 202-208
    Predmet.heslá wheat bran
    spelt bran
    functional properties
    dough rheology
    Mixolab
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2018
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.