Počet záznamov: 1
Thermo-mechanical properties of dough enriched with wheat bran from different wheat variety
Údaje o názve Thermo-mechanical properties of dough enriched with wheat bran from different wheat variety / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová Záhlavie-meno Lauková, Michaela, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Karovičová, Jolana, 1950- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Potravinárstvo. -- ISSN 1338-0230. -- Vol. 12, iss. 1 (2018), s. 202-208 Predmet.heslá wheat bran spelt bran functional properties dough rheology Mixolab Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2018 článok
Počet záznamov: 1