Počet záznamov: 1  

Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues

  1. Údaje o názveAntioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt, Petra Strižincová, Michal Jablonský, Jan Kyselka, Aleš Ház, Igor Šurina
    Záhlavie-meno Burčová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Strižincová, Petra 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Jablonský, Michal, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Kyselka, Jan (Autor)
    Ház, Aleš, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Šurina, Igor, 1953- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Prekl.názAntioxidačná aktivita a obsah tokoferolov a fenolov v biomase hrozna
    In BioResources. -- ISSN 1930-2126. -- Vol. 14, iss. 2 (2019), s. 4146-4156
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000466449000117
    DOI: 10.15376/biores.14.2.4146-4156
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.