Počet záznamov: 1
Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov
Údaje o názve Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt, Stanislav Sekretár, Mária Greifová Záhlavie-meno Burčová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Sekretár, Stanislav, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Oxidation products of tocopherols formed during heating of vegetable oils In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč / 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha, : Česká společnost chemická, 2019. -- ISBN 978-80-88307-02-0. -- S. 79-87 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1