Počet záznamov: 1  

Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov

  1. Údaje o názveOxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt, Stanislav Sekretár, Mária Greifová
    Záhlavie-meno Burčová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Sekretár, Stanislav, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názOxidation products of tocopherols formed during heating of vegetable oils
    In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč / 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha, : Česká společnost chemická, 2019. -- ISBN 978-80-88307-02-0. -- S. 79-87
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.