Počet záznamov: 1  

Palmový olej a jeho frakcie vo vzťahu k ich výživovej hodnote

  1. Údaje o názvePalmový olej a jeho frakcie vo vzťahu k ich výživovej hodnote / aut. Štefan Schmidt, Zuzana Burčová, František Kreps, Stanislav Sekretár
    Záhlavie-meno Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Burčová, Zuzana, 1991- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Sekretár, Stanislav, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názPalm oil and its fractions in relation to their nutritional value
    In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč / 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha, : Česká společnost chemická, 2019. -- ISBN 978-80-88307-02-0. -- S. 19-26
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.