Počet záznamov: 1
Microbiological safety of pasta filata cheeses production
Údaje o názve Microbiological safety of pasta filata cheeses production / aut. Veronika Lehotová, Barbora Zelmanová, Karla Urgelová, Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Zelmanová, Barbora, 1995- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Urgelová, Karla (Autor) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Mikrobiologická bezpečnosť výroby parených syrov In 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej / 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej. -- Praha, : Československá společnost mikrobiologická, 2019. -- ISBN 978-80-973411-0-7. -- S. 57-57 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1