Počet záznamov: 1  

Microbiological safety of pasta filata cheeses production

  1. Údaje o názveMicrobiological safety of pasta filata cheeses production / aut. Veronika Lehotová, Barbora Zelmanová, Karla Urgelová, Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová
    Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Zelmanová, Barbora, 1995- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Urgelová, Karla (Autor)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názMikrobiologická bezpečnosť výroby parených syrov
    In 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej / 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej. -- Praha, : Československá společnost mikrobiologická, 2019. -- ISBN 978-80-973411-0-7. -- S. 57-57
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.