Počet záznamov: 1
Behaviour of Staphylococcus aureus and Escherichia coli at the production of traditional stretched cheese from raw milk
Údaje o názve Behaviour of Staphylococcus aureus and Escherichia coli at the production of traditional stretched cheese from raw milk / aut. Ľubomír Valík, Pavel Ačai, Veronika Antálková, Veronika Lehotová Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Ačai, Pavel, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Antálková, Veronika, 1994- (Autor) Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Správanie sa S. aureus a E. coli počas výroby tradičných parených syrov zo surového mlieka In 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej / 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej. -- Praha, : Československá společnost mikrobiologická, 2019. -- ISBN 978-80-973411-0-7. -- S. 83-83 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1