Počet záznamov: 1  

Behaviour of Staphylococcus aureus and Escherichia coli at the production of traditional stretched cheese from raw milk

  1. Údaje o názveBehaviour of Staphylococcus aureus and Escherichia coli at the production of traditional stretched cheese from raw milk / aut. Ľubomír Valík, Pavel Ačai, Veronika Antálková, Veronika Lehotová
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Ačai, Pavel, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Antálková, Veronika, 1994- (Autor)
    Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názSprávanie sa S. aureus a E. coli počas výroby tradičných parených syrov zo surového mlieka
    In 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej / 28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej. -- Praha, : Československá společnost mikrobiologická, 2019. -- ISBN 978-80-973411-0-7. -- S. 83-83
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.