- Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú …
Počet záznamov: 1  

Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec

  1. Údaje o názveÚčinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec / aut. Martin Bartkovský, Boris Semjon, Jozef Nagy, Peter Turek, Pavlína Jevinová, Dana Marcinčáková, Milan Čertík, Slavomír Marcinčák
    Záhlavie-meno Bartkovský, Martin (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Semjon, Boris (Autor)
    Nagy, Jozef (Autor)
    Turek, Peter (Autor)
    Jevinová, Pavlína (Autor)
    Marcinčáková, Dana (Autor)
    Čertík, Milan, 1962- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Marcinčák, Slavomír (Autor)
    Prekl.názEffect of fermented feed on lipid profile and oxidative stability of stored eggs
    In Škola - veda - prax [336 s.] / Škola - Veda - Prax. -- Košice, : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2019. -- ISBN 978-80-8077-628-2. -- S. 285-285
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.