- Concentrations of higher alcohols during wine fermentation
Počet záznamov: 1  

Concentrations of higher alcohols during wine fermentation

  1. Údaje o názveConcentrations of higher alcohols during wine fermentation / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková
    Záhlavie-meno Timár, Pavel, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Ďal.zodpovednosť Báleš, Vladimír, 1949- Z8 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Prekl.názKoncentrácie vyšších alkoholov počas fermentácie vína
    In Agriculture & Food. -- Burgas, Bulharsko, : Science Events, 2019. -- ISSN 1314-8591. -- S. 160-166
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.scientific-publications.net/en/article/1001839/
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.