Počet záznamov: 1
Concentrations of higher alcohols during wine fermentation
Údaje o názve Concentrations of higher alcohols during wine fermentation / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková Záhlavie-meno Timár, Pavel, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Ďal.zodpovednosť Báleš, Vladimír, 1949- Z8 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Prekl.náz Koncentrácie vyšších alkoholov počas fermentácie vína In Agriculture & Food. -- Burgas, Bulharsko, : Science Events, 2019. -- ISSN 1314-8591. -- S. 160-166 Jazyk dok. angličtina URL https://www.scientific-publications.net/en/article/1001839/ Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1