Počet záznamov: 1  

Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum

  1. Údaje o názveMikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum / aut. Martina Koňuchová, Dominika Mikušová, Karolína Kvočiková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Koňuchová, Martina, 1989 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Mikušová, Dominika, 1994- (Autor)
    Kvočiková, Karolína, 1997- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názMicrobiological quality of cheeses with regard to the Geotrichum candidum
    In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 / Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019. -- Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019. -- ISBN 978-80-89738-19-9. -- S. 115-119
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.