Počet záznamov: 1
Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum
Údaje o názve Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum / aut. Martina Koňuchová, Dominika Mikušová, Karolína Kvočiková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Koňuchová, Martina, 1989 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Mikušová, Dominika, 1994- (Autor) Kvočiková, Karolína, 1997- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Microbiological quality of cheeses with regard to the Geotrichum candidum In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 / Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019. -- Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019. -- ISBN 978-80-89738-19-9. -- S. 115-119 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1