Počet záznamov: 1  

Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov

  1. Údaje o názveVyužitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Kočiš-Kovaľ, Martin, 1994- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Havlíková, Adriana (Autor)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názUse of quantitative and predictive microbiology at increasing of microbial safety of Slovak cheeses
    In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 / Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019. -- Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019. -- ISBN 978-80-89738-19-9. -- S. 141-143
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.