Počet záznamov: 1
Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov
Údaje o názve Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Kočiš-Kovaľ, Martin, 1994- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Havlíková, Adriana (Autor) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Use of quantitative and predictive microbiology at increasing of microbial safety of Slovak cheeses In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 / Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019. -- Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019. -- ISBN 978-80-89738-19-9. -- S. 141-143 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1