Počet záznamov: 1
Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation
Údaje o názve Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková Záhlavie-meno Báleš, Vladimír, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Ďal.zodpovednosť Timár, Pavel, 1957- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Prekl.náz Kinetický model tvorby aromatických látok počas fermentácie vína In Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology / 7th International Conference on Chemical Technology. -- Praha, : Czech Society of Industrial Chemistry, 2019. -- ISBN 978-80-88307-00-6. -- S. 38-41 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1