- Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentati…
Počet záznamov: 1  

Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation

  1. Údaje o názveKinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková
    Záhlavie-meno Báleš, Vladimír, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Ďal.zodpovednosť Timár, Pavel, 1957- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Prekl.názKinetický model tvorby aromatických látok počas fermentácie vína
    In Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology / 7th International Conference on Chemical Technology. -- Praha, : Czech Society of Industrial Chemistry, 2019. -- ISBN 978-80-88307-00-6. -- S. 38-41
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.