Počet záznamov: 1
Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov
Údaje o názve Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Lucia Bírošová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Urgelová, Karla Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Valík, Ľubomír, 1963- Z1 - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Heat-resistance of vegetative bacteria isolated from artisan Slovakian cheeses: application of mathematical models In Bezpečnosť a kontrola potravín. -- Nitra, : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2020. -- ISBN 978-80-552-2168-7. -- S. 144-147 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2020 článok
Počet záznamov: 1