Počet záznamov: 1  

Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov

  1. Údaje o názveTermorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Lucia Bírošová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Urgelová, Karla
    Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názHeat-resistance of vegetative bacteria isolated from artisan Slovakian cheeses: application of mathematical models
    In Bezpečnosť a kontrola potravín. -- Nitra, : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2020. -- ISBN 978-80-552-2168-7. -- S. 144-147
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2020
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.