Počet záznamov: 1  

Nové metódy extrakcie antioxidantov z rakytníka rešetliakového

  1. Údaje o názveNové metódy extrakcie antioxidantov z rakytníka rešetliakového / aut. Zuzana Krepsová, František Kreps, Michal Jablonský, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
    Záhlavie-meno Krepsová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Jablonský, Michal, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Schubertová, Svetlana, 1996- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ciesarová, Zuzana, 1964- (Autor)
    Prekl.názNew methods for extraction of antioxidants from sea buckthorn
    In Trendy v potravinárstve. -- ISSN 1336-085X. -- Roč. 25, č. 2 (2020), s. 83-84
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaBDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2020
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.