Počet záznamov: 1  

Why is sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) so exceptional? A review

  1. Údaje o názveWhy is sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) so exceptional? A review / aut. Zuzana Ciesarová, Michael Murkovic, Karel Cejpek, František Kreps, Blanka Tobolková, Richard Koplík, Elena Belajová, Kristína Kukurová, Ľubomír Daško, Zdeňka Panovská, Diomid Revenco, Zuzana Krepsová
    Záhlavie-meno Ciesarová, Zuzana, 1964- (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Murkovic, Michael (Autor)
    Cejpek, Karel (Autor)
    Kreps, František, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Tobolková, Blanka (Autor)
    Koplík, Richard (Autor)
    Belajová, Elena (Autor)
    Kukurová, Kristína (Autor)
    Daško, Ľubomír (Autor)
    Panovská, Zdeňka (Autor)
    Revenco, Diomid (Autor)
    Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Food Research International. -- ISSN 0963-9969. -- Vol. 133, (2020), s. [1-18], art. no. 109170
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996920301952
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000536130000040
    DOI: 10.1016/j.foodres.2020.109170
    SCOPUS: 2-s2.0-85083153998
    Rok2020
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.