Počet záznamov: 1
Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov
Údaje o názve Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová Záhlavie-meno Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Karovičová, Jolana, 1950- Z1 (Autor) - FCHPT !!! Oddelenie potravinárskej technológie Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greif, Gabriel, 1958- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Hojerová, Jarmila, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Evaluation of wholemeal oat flour potential for production of probiotic beverages In Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. -- Nitra, : Garmond, 2020. -- ISBN 978-80-89703-83-8. -- S. 133-136 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2020 článok
Počet záznamov: 1