Počet záznamov: 1  

Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov

  1. Údaje o názveHodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Záhlavie-meno Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Karovičová, Jolana, 1950- Z1 (Autor) - FCHPT !!! Oddelenie potravinárskej technológie
    Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Hojerová, Jarmila, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názEvaluation of wholemeal oat flour potential for production of probiotic beverages
    In Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. -- Nitra, : Garmond, 2020. -- ISBN 978-80-89703-83-8. -- S. 133-136
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2020
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.