Počet záznamov: 1
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika
Údaje o názve Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : Príklady a úlohy / aut. Pavel Ačai, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Ačai, Pavel, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Údaje o vydaní prvé Vyd.údaje Bratislava, STU, 2020, Fyz.popis 309 s. ISBN 978-80-227-5050-9 Krajina Slovensko, Slovenská republika Jazyk dok. slovenčina Druh dok. AUC - učebnica Kategória ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách Kategória od 2022 P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok Rok 2020
Počet záznamov: 1