Počet záznamov: 1  

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

  1. Údaje o názvePrediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : Príklady a úlohy / aut. Pavel Ačai, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Ačai, Pavel, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Údaje o vydaníprvé
    Vyd.údajeBratislava, STU, 2020,
    Fyz.popis309 s.
    ISBN978-80-227-5050-9
    KrajinaSlovensko, Slovenská republika
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.AUC - učebnica
    KategóriaACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Rok2020
    Zobraziť informácie o knihe na stránke www.martinus.sk

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.