Počet záznamov: 1
Modelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures
Údaje o názve Modelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures / aut. Veronika Lehotová, Karla Miháliková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Miháliková, Karla (Autor) Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Súbež.n. Modelovanie inaktivácie Staphylococcus aureus pri mierne zvýšených teplotách In Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 42-48 Jazyk dok. angličtina URL https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=201_2020-CJFS Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu V databázach CC: 000623938400008
DOI: 10.17221/201/2020-CJFSRok 2021 článok
Počet záznamov: 1