Počet záznamov: 1  

Modelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures

  1. Údaje o názveModelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures / aut. Veronika Lehotová, Karla Miháliková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Miháliková, Karla (Autor)
    Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Súbež.n.Modelovanie inaktivácie Staphylococcus aureus pri mierne zvýšených teplotách
    In Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 42-48
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=201_2020-CJFS
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000623938400008
    DOI: 10.17221/201/2020-CJFS
    Rok2021
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.