Počet záznamov: 1  

Quantitative Microbiological Analysis of Artisanal Stretched Cheese Manufacture

  1. Údaje o názveQuantitative Microbiological Analysis of Artisanal Stretched Cheese Manufacture / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Lehotová, Veronika 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Antálková, Veronika, 1994- (Autor)
    Medveďová, Alžbeta, 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názKvantitatívna mikrobiologická analýza výroby remeselných parených syrov
    In Applied Sciences. -- ISSN 2076-3417. -- Vol. 11, iss. 6 (2021), s. 1-16, art.no. 2680
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.mdpi.com/2076-3417/11/6/2680
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000645827000001
    DOI: 10.3390/app11062680
    SCOPUS: 2-s2.0-85103432577
    Rok2021
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.