Počet záznamov: 1  

Supplemental study on acetals in food flavourings

  1. Údaje o názveSupplemental study on acetals in food flavourings / aut. Ján Peťka, Johann Leitner, Peter Szolcsányi
    Záhlavie-meno Peťka, Ján (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Leitner, Johann (Autor)
    Szolcsányi, Peter, 1971- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie organickej chémie
    In The 16th Weurman Flavour Research Symposium. -- Dijon, Francúzsko : INRAE, 2021. -- S. [1-3]
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2021
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.