Počet záznamov: 1  

Zvýšenie bezpečnosti potravín studenou plazmou – degradácia aflatoxínu B1

  1. Údaje o názveZvýšenie bezpečnosti potravín studenou plazmou – degradácia aflatoxínu B1 / aut. Michaela Bolebruchová, Lucia Hrušková, Barbora Kaliňáková
    Záhlavie-meno Bolebruchová, Michaela, 1997- (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Hrušková, Lucia, 1998- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Kaliňáková, Barbora, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biochémie a mikrobiológie
    In Chémia a technológie pre život, 23. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou organizovaná v online formáte [401 s.] / Chémia a technológie pre život, celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou organizovaná v online formáte. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2021. -- ISBN 978-80-8208-064-6. -- S. 296-297
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Rok2021
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.