Počet záznamov: 1  

Fermented Cranberry Fortified Buckwheat Product-Phenolic Composition, Antioxidant and Microbiological Properties

  1. Údaje o názveFermented Cranberry Fortified Buckwheat Product-Phenolic Composition, Antioxidant and Microbiological Properties / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Zlatica Kohajdová, Ľubomír Valík, Eva Hybenová
    Záhlavie-meno Mikulajová, Anna, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Matejčeková, Zuzana, 1991- (Autor)
    Mošovská, Silvia, 1982- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Hybenová, Eva, 1967- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    In Applied Sciences. -- ISSN 2076-3417. -- Vol. 11, iss. 19 (2021), s. [1-18], art. no. 9241
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.mdpi.com/2076-3417/11/19/9241
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000707903100001
    DOI: 10.3390/app11199241
    SCOPUS: 2-s2.0-85116522516
    Rok2021
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.