Počet záznamov: 1  

Antioxidačná kapacita extraktov zo sušených plodov

  1. Údaje o názveAntioxidačná kapacita extraktov zo sušených plodov / aut. Marianna Potočňáková, Natália Kocúrová, Lenka Nahliková, Lívia Janotková, František Kreps
    Záhlavie-meno Potočňáková, Marianna, 1997- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kocúrová, Natália, 1997- (Autor)
    Nahliková, Lenka, 1997- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Janotková, Lívia, 1996- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Súbež.n.Antioxidation Capacity of extracts from dried black
    In Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin [454 s.] / Ingrovy dny 2022. -- Brno (Česko) : Mendelova univerzita v Brně, 2022. -- ISBN 978-80-7509-828-3. -- S. 367-375
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok z podujatia
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.