Počet záznamov: 1
Antioxidačná kapacita extraktov zo sušených plodov
Údaje o názve Antioxidačná kapacita extraktov zo sušených plodov / aut. Marianna Potočňáková, Natália Kocúrová, Lenka Nahliková, Lívia Janotková, František Kreps Záhlavie-meno Potočňáková, Marianna, 1997- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kocúrová, Natália, 1997- (Autor) Nahliková, Lenka, 1997- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Janotková, Lívia, 1996- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kreps, František, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Súbež.n. Antioxidation Capacity of extracts from dried black In Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin [454 s.] / Ingrovy dny 2022. -- Brno (Česko) : Mendelova univerzita v Brně, 2022. -- ISBN 978-80-7509-828-3. -- S. 367-375 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Typ výstupu príspevok z podujatia Rok 2022 článok
Počet záznamov: 1