- Optimalizácia podmienok extrakcie kumarínu z korenín a potravinových …
Počet záznamov: 1  

Optimalizácia podmienok extrakcie kumarínu z korenín a potravinových výrobkov s obsahom škorice

  1. Údaje o názveOptimalizácia podmienok extrakcie kumarínu z korenín a potravinových výrobkov s obsahom škorice / aut. Kristína Čišovská, Katarína Hroboňová, Pavel Májek
    Záhlavie-meno Čišovská, Kristína, 1998- (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Hroboňová, Katarína, 1970- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    Májek, Pavel, 1952- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    In Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2022 / SEMMLAD 2022. -- Bratislava (Slovensko) : Spektrum STU, 2022. -- ISBN 978-80-227-5195-7. -- S. 7-8
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Typ výstupuabstrakt z podujatia
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.