- Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids…
Počet záznamov: 1  

Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS

  1. Údaje o názveSimple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS / aut. Jaroslav Blaško, Žofia Nižnanská, Róbert Kubinec, Ľubomír Mikuláš, Ľuboš Nižnanský, Janka Kubincová, Marek Kunštek, Ľubomíra Duháčková, Rastislav Hrčka, Juraj Kabát, Ľudmila Gabrišová, Jozef Šidlo, Alexandra Hengerics Szabó
    Záhlavie-meno Blaško, Jaroslav (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Nižnanská, Žofia (Autor)
    Kubinec, Róbert (Autor)
    Mikuláš, Ľubomír (Autor)
    Nižnanský, Ľuboš (Autor)
    Kubincová, Janka (Autor)
    Kunštek, Marek (Autor)
    Duháčková, Ľubomíra (Autor)
    Hrčka, Rastislav (Autor)
    Kabát, Juraj, 1992- (Autor)
    Gabrišová, Ľudmila 1992- Z2 (Autor) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Šidlo, Jozef (Autor)
    Hengerics Szabó, Alexandra (Autor)
    Prekl.názJednoduchá, rýchla metóda na prípravu významných kapsaicinoidov v mletej paprike, zemiakových lupienkoch a čili omáčke a ich analýza pomocou GC-MS
    In Journal of Food Composition and Analysis. -- ISSN 0889-1575. -- Vol. 114, (2022), s. 7, art. no 4733
    Predmet.heslá rýchla príprava vzorky bez extrakcie
    in situ silylácia
    HMDS
    kapsaicíny v jedle
    GC-MS
    fast sample preparation without extraction
    in situ silylation
    capsaicinoids in food
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Typ výstupučlánok
    V databázach
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.