Počet záznamov: 1
Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS
Údaje o názve Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS / aut. Jaroslav Blaško, Žofia Nižnanská, Róbert Kubinec, Ľubomír Mikuláš, Ľuboš Nižnanský, Janka Kubincová, Marek Kunštek, Ľubomíra Duháčková, Rastislav Hrčka, Juraj Kabát, Ľudmila Gabrišová, Jozef Šidlo, Alexandra Hengerics Szabó Záhlavie-meno Blaško, Jaroslav (Autor) Ďal.zodpovednosť Nižnanská, Žofia (Autor) Kubinec, Róbert (Autor) Mikuláš, Ľubomír (Autor) Nižnanský, Ľuboš (Autor) Kubincová, Janka (Autor) Kunštek, Marek (Autor) Duháčková, Ľubomíra (Autor) Hrčka, Rastislav (Autor) Kabát, Juraj, 1992- (Autor) Gabrišová, Ľudmila 1992- Z2 (Autor) - SjF Ústav procesného inžinierstva Šidlo, Jozef (Autor) Hengerics Szabó, Alexandra (Autor) Prekl.náz Jednoduchá, rýchla metóda na prípravu významných kapsaicinoidov v mletej paprike, zemiakových lupienkoch a čili omáčke a ich analýza pomocou GC-MS In Journal of Food Composition and Analysis. -- ISSN 0889-1575. -- Vol. 114, (2022), s. 7, art. no 4733 Predmet.heslá rýchla príprava vzorky bez extrakcie in situ silylácia HMDS kapsaicíny v jedle GC-MS fast sample preparation without extraction in situ silylation capsaicinoids in food Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Typ výstupu článok V databázach CC: 000831703500010
WOS: 000831703500010
SCOPUS: 2-s2.0-85134303425Rok 2022 článok
Počet záznamov: 1