Počet záznamov: 1  

Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov

  1. Údaje o názveTermorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Lehotová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Urgelová, Karla (Autor)
    Medveďová, Alžbeta 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Súbež.n.Heat-resistance of vegetative bacteria isolated from Slovak artisanal cheeses: application of mathematical models
    In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů / 29.. -- Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022. -- ISBN 978-80-88379-18-8. -- S. 89-89
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Typ výstupuabstrakt z podujatia
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.