Počet záznamov: 1
Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov
Údaje o názve Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Lehotová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Urgelová, Karla (Autor) Medveďová, Alžbeta 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Súbež.n. Heat-resistance of vegetative bacteria isolated from Slovak artisanal cheeses: application of mathematical models In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů / 29.. -- Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022. -- ISBN 978-80-88379-18-8. -- S. 89-89 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Typ výstupu abstrakt z podujatia Rok 2022 článok
Počet záznamov: 1