Počet záznamov: 1  

Synthesis, characterization, Hirshfeld surface analysis, and the study of antimicrobial, and acaricidal properties of copper(II) complexes with 2-(hydroxymethyl)benzimidazole ligand

  1. Údaje o názveSynthesis, characterization, Hirshfeld surface analysis, and the study of antimicrobial, and acaricidal properties of copper(II) complexes with 2-(hydroxymethyl)benzimidazole ligand / aut. Karin Preinerová, Miroslava Puchoňová, Martin Schoeller, Vladimír Kuchtanin, Noémi Molnárová, Svetlana Kryštofová, Milan Mazúr, Ivan Il'ko, Viera Peterková, Ján Moncoľ
    Záhlavie-meno Preinerová, Karin, 1995- (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    Ďal.zodpovednosť Puchoňová, Miroslava, 1987- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    Schoeller, Martin, 1996- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    Kuchtanin, Vladimír, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    Molnárová, Noémi, 1993- Z3 (Autor) - FCHPT Ústav biochémie a mikrobiológie
    Kryštofová, Svetlana, 1968- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biochémie a mikrobiológie
    Mazúr, Milan, 1955- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Il'ko, Ivan (Autor)
    Peterková, Viera (Autor)
    Moncoľ, Ján, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    In Polyhedron. -- ISSN 0277-5387. -- Vol. 227, (2022), s. [1-14], art. no. 116146
    Predmet.heslá Copper(II) complexes
    salicylates
    Benzoate
    antimicrobial activity
    Acaricidal activity
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0277538722004983
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Typ výstupučlánok
    V databázach CC: 000873807100001
    DOI: 10.1016/j.poly.2022.116146
    SCOPUS: 2-s2.0-85138990730
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.