Počet záznamov: 1  

Determination of total phenolic content and selected phenolic compounds in sweet wines by fluorescence spectroscopy and multivariate calibration

  1. Údaje o názveDetermination of total phenolic content and selected phenolic compounds in sweet wines by fluorescence spectroscopy and multivariate calibration / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká, Katarína Hroboňová
    Záhlavie-meno Jakubíková, Michaela, 1984- (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    Ďal.zodpovednosť Sádecká, Jana, 1964- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    Hroboňová, Katarína, 1970- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    In Microchemical Journal. -- ISSN 0026-265X. -- Vol. 181, (2022), s. [1-9], art. no. 107834
    Predmet.heslá Fluorescence spectroscopy
    HPLC
    Chemometrics
    wine
    Total phenolic content
    Phenolics
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0026265X22006622
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Typ výstupučlánok
    Plný text
    V databázach CC: 000919239700005
    DOI: 10.1016/j.microc.2022.107834
    SCOPUS: 2-s2.0-85135340753
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.