- Predikcie devitalizácie mikroorganizmov v procese parenia syrov
Počet záznamov: 1  

Predikcie devitalizácie mikroorganizmov v procese parenia syrov

  1. Údaje o názvePredikcie devitalizácie mikroorganizmov v procese parenia syrov / aut. Ľubomír Valík, Alžbeta Vavreková, Pavel Ačai, Veronika Lehotová
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Ďal.zodpovednosť Vavreková, Alžbeta 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ačai, Pavel, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 57-58
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok
    Rok2023
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.